KOÇ

Sırların açığa çıkması sizi baskı altına alabilir. İçinize atmayın ve hislerinizi tüm şeffaflığıyla yansıtın. Sabit fikirli olduğunuz gün gibi aşikar. Bugün oldukça zekisiniz ama duygusalsınız. Hayt dolu olmanız sevgilinizn sayesinde.

BOĞA

Bugün ulaşımla ilgili sorunlar yaşayabiliriz. Bu sorunlar sebebiyle randevunuza geç kalabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili daha çok çalışmak istiyor fırsatları değerlemdirmek istiyorsunuz. Sevdiğiniz kişi ile bugün zıtlıklar yaşanabilir

İKİZLER

Yine önemli bir kararın eşiğindesiniz. Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Ama değişkenb ruh haliniz bugün daha fazla olabilir. Bu yüzden insanlar şakınlıklarını gizleyemeyecektir.

YENGEÇ

Sabah saatlerinde daha olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar söz konusu. Aşk konusunda, sevdiğinizin duysusal problemi kafınızı karıştırabilir.

ASLAN

Herkesin sizin gibi olması mümkün değil. Siz kısa zamanda nitelikli iş çıkarmakta ustasınız . Bugün yine enerjiniz yerinbde olacak. Zihninizi dinlemek ve susturmak sizi son derece sakin kılıp olumlu kararlar almanıza neden olabilir.

BAŞAK

Başkalarının avukatlığına soyunmanız başınıza iş açabilir. Kendinizi yorgun hissediyor bir yandan da her gece eğleniyorsunuz. Titiz ve disiplinli yapınız, bugün oldukça işe yarayacak. Ailenize bağlılığınız onları mutlu ediyor.

TERAZİ

Yeni bir ilişkinin başlangıcında olmak sizi heyecanlandırıyor. Mutluluğunuzun bir nedeni de bu. Sabah saatlerinden itibaren kalabalık gruplar içinde olabilirsiniz. Bugün ne isteyip ne istemediğinizi saptaıp karar verebilrisiniz.

AKREP

Sonunda aradığınız mutluluğu bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Yeni fikirlere açık ve esnek olabilmek çok daha fazla huzur verecek bugün size. İş hayatınızla ilgili gelişmeler var. Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacaksınız.

YAY

Onun iyimserliğiyle sizin iyimserliğiniz birleşince ortaya dikensiz gül bahçesi çıkıyor. Yine iyimser bir gününüzdesiniz. İlişkinizde yaşadığınız doyum, yaşamanızın her alanına yansıyor. Kendinize güveniniz bugün had safhada.

OĞLAK

Uzun zamandır içe dönük yaşamanız bugün de devam edecek. Hareket ve dinamizm gerektirecek programlara açık değilsiniz. Ziyaretçileriniz olabilir. Duygusal anlamda sizi sıkan konuların üzerinde fazla durmayın.

KOVA

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin size vereceği destek çok önemli. Bugün çok çalışmanız gerekebilir. Acele karar veremeyin.

BALIK

Siz ondan, o sizden hareket bekliyor. Aranızdaki yakınlaşma uzadıkça uzayabilir. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Yaşamınızı renklendirmek için çaba sarf ediyorsunuz.