Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı.

Karadeniz ekibi, kendi tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde akşam saatlerinde antrenman yaptı. İdman sırasında Karaman'ın sık sık futbolcuları azarladığı görüldü.
'BİZ DAHA İKİ TRANSFERİMİZİ BİTİREMEDİK'
Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, çok önemli iki transferi halen gerçekleştiremediklerini hatırlatarak, 'İyi bar takıma karşı oynayacağız. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor'un ikinci yarıda yükselişe geçeceğine inanıyorum. Bu kulüplere bakınca Formula 1 yarış arabaları olduklarını söyleyebiliriz. Bunlar şampiyonluğa oynayan takımlar. Alttaki 5-6 takımın oluşturduğu grup ise ilk 6 ve 8 için mücadele ediyor. Yukarıdan ilk 6-7 takımı ayır, altta da küme düşmeye oynayıp orta sıraları hedefleyen takımlar var. Biz daha iki transferimizi bitiremedik. Formula 1 yarışçısı mıyız yoksa başka pistlerin yarışçısı mıyız? Bu yarışçıların içerisine girip onlara kafa tutabilmek için önce kendi içimizdeki bir takım yapılması gerekenleri yapacağız' dedi.
'ZOR BİR MAÇ OLACAK'
Karaman, Gençlerbirliği karşısında kaybettikleri üç puanın telafisinin büyük kulüpler karşısında alacakları galibiyete bağlı olduğunu belirterek, 'Kaybetmememiz gereken bir iç saha maçını kaybettik. Karşımızda da şampiyonluğa oynayan çok iyi bir takım var. Bizim Gençlerbirliği karşısında kaybettiğimiz üç puanın telafisi ancak büyük kulüpler ile oynayacağımız maçlarda büyük bir sürpriz yaparak alacağımız üç puan ile sağlanır. Başka bir düzeltme olması mümkün değil çünkü Anadolu kulüpleri ile zaten rekabet halindeyiz. Bir takım şartlara göre skorlar belirleniyor. Dolayısı ile zor bir maç olacak' açıklamasında bulundu.