Bafra Belediyesi, bu yıl hazırladığı ve büyük ilgi gören takvimlerde ilçenin turizmine ve tanıtımına yönelik fotoğraflar kullanıldı.

Bunun yanı sıra hazırlanan masaüstü takvimlerinde ise Kuş Cenneti'nin tanıtımına yönelik bir çalışma yapıldı. Bu çalışmada doğa fotoğrafçısı Hasan Aktürk ve oğlu Alihan Aktürk'ün çektiği fotoğraflar yer buldu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun 19 Mayıs Lisesi 11. sınıf öğrencisi genç fotoğrafçı Alihan Aktürk'e teşekkür ederek, başarılar diledi. Başkan Şahin şunları söyledi: "Alihan'ı tebrik ediyorum. Çok başarılı fotoğraflar çekmiş. Biz de bu fotoğrafları Kuş Cenneti'ne özel bir takvim yaparak değerlendirmek istedik, sağolsunlar baba-oğul olarak desteklerini esirgemediler. Emeklerini değerlendirerek halkımızın da büyük beğenisini toplayan güzel bir takvim hazırladık. Seneye de inşallah Kuş Cennetimizin daha nice güzelliklerini ölümsüzleştirme ve bunları görme dileklerimizle çalışmalarında ve eğitim hayatında Alihan'a teşekkür ediyorum' dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alihan Aktürk ve baba Hasan Aktürk'ü makamında kabul ederek ilçenin değerlerinin betimlendiği bir plaketi hediye etti.