KOÇ
İşyerinizde bir hareketlilik söz konusu. Üretim projeler ve planlar söz konusu. Hedefleriniz ve isteklerinizde değişimler yapabilirsiniz. Risk almaya hazır durumdasınız. Bu anlamda başarı sizin için kaçınılmaz bir durum olacaktır.

BOĞA
Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Üstü örtülmüş, bir konu gündeme gelebilir, sinirleriniz bozulabilir. Karşıdaki insan yalanlasa bile sezgileriniz sizi yanıltmayacak. Bugün ailevi konular da gündeme gelebilir.

İKİZLER
Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk için plan yapabilirsiniz. Yolculuğunuz gerçekleşirse sürprizlere hazırlıklı olun. Bugün yaşama yeni bir yol ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi ve ufkunuzu genişleteceksiniz.

YENGEÇ
Uzun zamandır yaşadığınız gerilim bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. İyi anlaştığınız biri belki de yanı başınızdadır.

ASLAN
Çok güçlü sevgi bağlarınız var, birbirinizi çok önemsiyorsunuz. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. Partnerinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. İş yerinizde de oldukça taktir ediliyorsunuz. Başarınız göz kamaştırıcı türden

BAŞAK
Bu sabah saatlerinde sevdiğinizden alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Akşam saatlerinde ona küçük bir sürprizle karşılık vermek isteyebilirsiniz. Yeni desteklere ve arkadaşlıklara ihtiyacınız var. Şans sizden yana.

TERAZİ
İlişkinizin sağlığı açısından, çevreden söylenenlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Geçmişte yaşadığınız bir sorun bugün yine gündeme gelebilir. O, kendisini affettirmek için her şeyi yapıyor. Gelişmeler sizi memnun edecek.

AKREP
Evlilik düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla düzgün giden ilişkileri, sorunlu bir ilişki haline getiriyorsunuz. Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız. Bugün var olan bütün enerjinizi işte ortaya koyabilirsiniz.

YAY
Aşk yaşamınızda parıltılar var. Sevgilinizin dışında da hayli yakın ilişkiler içindesiniz. Bu sizi çok mutu ediyor. Bugün farklı şeyler öğrenmek, bilginizi tazelemek için önünüze fırsatlar çıkabilir. Sıradan konular bile doyurucu olacak.

OĞLAK
Eski göz ağrınız sizinle yeniden bir araya gelme niyetinde. Ama bu mesele bir iki gün içinde hallolup kapanacak türden. İş hayatınızda büyük değişiklikler söz konusu. Çok disiplinli bol projeli bir çalışma dönemine girebilirsiniz.

KOVA
Bugün bulunduğunuz ortamlarda cazibe rüzgarları estireceksiniz. Sürprizlere hazır olmalısınız Aynı zamanda aşın yoğun sayesinde romantizm dolu bir gün sizin olabilir. İşte de kendi düşüncelerinizi ortaya koymanın tam zamanı.

BALIK
Bugün mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. Bazı konulara aşırı tepkiler verebilirsiniz. Öfke yerine dinlemeyi tercih edin. Zira işlerinize çok önem vermeniz gerekiyor.