PKK terör örgütüne yönelik mücadelenin devam ettiğini dile getiren Elvan, tek bir terör örgütü mensubu kalmayana kadar operasyonların süreceğini ifade etti.

Bakan Elvan, 'Sıkıntılarımız, dertlerimiz var ama biz bir taraftan ülkemizin imarı, gelişmesi, kalkınması için çalışırken, diğer taraftan PKK terör örgütü ve onun siyasi uzantıları, maalesef bu ülkenin önünü kesmek, bu ülkenin her alanda büyümesini, güçlenmesini engellemek için her türlü çabayı sarf ediyor. Ama buradan açıklıkla şunu ifade edeyim; bu ülkenin gelişmesinin, kalkınmasının önünde kim durursa dursun buldozer gibi ezip geçeceğiz onları. Hiç tereddüdünüz olmasın' diye konuştu.

'O VATAN HAİNLERİ…'

Terör örgütüne yönelik mücadelelerinin devam ettiğinin altını çizen Elvan, bu sabah Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, terör örgütü üyelerinin bir okula bomba atmasına sert bir çıkış yaparak, 'Bugün sabah öğrenciler karnelerini alırken o şerefsizler, o ahlaksızlar, o vatan hainleri çocukların karne alması esnasında okula bomba atmaktan dahi çekinmiyorlar. Bizim birliğimizi, bütünlüğümüzü, üniter devlet yapımızı bozmaya çalışanlara karşı hep birlikte mücadele edeceğiz. Silopi'de temizlik harekatı büyük ölçüde tamamlandı. İnşallah önümüzdeki günlerde Cizre'de, sonra da diğer ilçelerimizde de bu temizlik harekatı tamamlanacak ve tek bir terör örgütü mensubu da yok edinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.