KOÇ
Eğer biri sizin ruhunuza dokunabilmişse ancak öyle birine hayatınızı adayabilirsiniz. Öyle ki şu günlerde gönlünüze çalan beyefendiyi düşünmekle geçiyor bütün gününüz. Onu deli gibi özlüyorsunuz.

BOĞA
Bu ne dalgınlık bu ne sessizlik. Şu sıralar dakikalarca aynı yere bakıp duruyorsunuz. Alt tarafı onunla vakit geçirmek istiyorsunuz. Ciğerinizi sökmek yerine bunu kendisi ile paylaşsanız.

İKİZLER
Sizin yüreğiniz bir başka seviyor. Bunu sizde dahil bütün çevreniz biliyor. Ama bir yandan da sevginizi gösteremiyorsunuz. Unutmayın bir kadın ne kadar çok sevildiğini görmek ister.

YENGEÇ
İş ilişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilir, eve çok daha moralli dönebilirsiniz. Bugünlerde çok önemli projeler neticesinde başarıya yapabilirsiniz.

ASLAN
Bugünlerde yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Sizin yüreğiniz narin. Bu yüzden sizi kırmalarına izin vermeyin. İşle ilgili ise ileriyi görebilmeniz size büyük yarar sağlayacak. Başarılı olacaksınız.

BAŞAK
Bugün sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir aşkın içine şıp diye düşüp mutluluktan havalara uçabilirsiniz.

TERAZİ
Artık bu oyuna bir son vermelisiniz. Sevdiğiniz tarafından feci şekilde kıskanılıyorsunuz. Karşı taraf yorulursa üzülen siz olabilirsiniz. Bugün onunla vakit geçirmek için zaman ayırmalısınız.

AKREP
Bugünlerde sevgiye, huzura, mutluluğa ihtiyacınız var. Artık siz, yılanı deliğinden çıkarmak için dil dökmez, deliği tıkar yılan çıkmak için yalvartırsınız. Başınıza ne geldiyse tatlı dilden geldi.

YAY
Bugün bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek. Çok, ama çok önemli bir görüşmeniz olabilir hatta bu akşam sevdiğinizle evlenme kararını ailenizle paylaşabilirsiniz

OĞLAK
Sevgilinizden alacağınız hoş bir haber gün boyu içinizin rahatlamasına ve işlerinize dört elle sarılmanıza neden olacak. Resmen sevgi yumağına dönecek pamuk gibi olacaksınız.

KOVA
Bugün nedense sebebini bilemediğiniz bir sakinlik bir huzur var. İçinizde her şeye yetişmek bütün işleri siz yapmak istiyor gibisiniz. Günün sonunda da eşiniz veya çocuklarına sürpriz hediye alabilirsiniz.

BALIK
Bugün, sezgisel yetenekleriniz ve algılama gücünüz çok yüksek. Gizemli oluşunuzsa son derece çekici bulunuyor. Sevgilinizle baş başa tatil yapmak için bir takım hazırlıklar içine girebilirsiniz.