İşte Benim Stilim'de ilk elenen isim Yeşim Erçetin olurken ikinci elenen isimse Yasemin Öztürk oldu. İşte Benim Stilim yarışmasıyla ilgili tüm detaylar haberimizin devamında.

İşte Benim Stilim 2016'da; Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz ve Hatice yarışmaya devam ederken İşte Benim Stilim yarışmasına iki isim veda etti. İşte Benim Stilim All Star'dan veda eden isimler Yeşim Erçetin ve Yasemin Öztürk oldu.

ÖDÜLÜN SAHİBİ GİZEM ÖZDİLLİ
Eski manken Gizem Özdilli Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy taklidiyle tüm jüriyi kendisine hayran bırakarak jüriden en yüksek puanı aldı. Tarkan'ın bestelediği 'Bir Ben Bir Allah Biliyor' şarkısını okuyun Bülent Ersoy'u taklit eden Gizem Özdilli izleyenleri büyüledi.
Gizem Özdilli 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.

YEŞİM ERÇETİN ELENDİ
Yeşim Erçetin Hande Yener'i canlandırdı. Yasemin Kleopatra oldu, Sevil ise Rihanna'ya hayat verdi. İşte Benim Stilim yarışmacıları Yeşim'in gitmesi yönünde oy kullandı. Jüri üyeleri de Yeşim'in elenmesini istedi. Uğurkan Erez muhalefet yaparak Yasemin'in adını verdi. Ivana Sert de Yeşim'in adını söyledi. Böylece İşte Benim Stilim'de gecenin en başında elenen isim Yeşim Erçetin oldu.

15 Ocak'taki İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde elenecek isimler arasında Neslihan Önder ve Yeşim Erçetin ön plana çıkmıştı. Jüri üyelerinin 'Yeşilçam' performansına göre değerlendirdiği yarışmacılardan İnci Pars koruma altına alınmıştı. Jüri'nin yaptığı oylama sonucunda ise Neslihan Önder elenmişti.