10 hafta geride kaldı. Transfer yasağı, maddi sıkıntılar, eski futbolcu ödemeleri gibi gibi saha dışı bir çok konunun gölgesinde kısıtlı bir kadroyla sezona başlayan Samsunspor, iç sahanın uğuruyla gemisini yürütüyor. Milli aradan sonra ise peş peşe 3 kader maçı var

NEFES ALDI
TFF 1. Ligi'nde 10. haftada geride kaldı. Samsunspor, 10. haftada sahasında Şanlıurfaspor'u 2-1 yenerek adeta nefes aldı. 10 haftada deplasmanda sıfır çeken Kırmızı- Beyazlıların, kendi sahasında ise bileği bükülmezken, 9 puanın tamamı da iç sahada geldi. Transfer yasağı, maddi sıkıntılar, eski futbolcu ödemeleri, kulüp lisansı gibi saha dışı bir çok konunun gölgesinde kısıtlı bir kadroyla lige başlayan Kırmızı- Beyazlılar adına geriye düşülen maçta alınan 2 gollü Şanlıurfa galibiyeti, takıma sadece 3 puan değil, psikolojik anlamda da bir öz güven kazandırdı.

KRİTİK HAFTALAR
Milli aranın ardından deplasmanda Manisaspor'a konuk olacak olan Kırmızı- Beyazlılar, sonrasında sahasında Elazığspor'u ağırlayacak. Ümraniyespor deplasmanıyla lige devam edecek olan Samsunspor, sıralamada altında bulunan takımlarla oynayacağı bu üç maçta bir anlamda kaderini çizecek. Mustafa Sevgi, Canberk Aydın, Ercan Yazıcı ve Burhan Arman gibi ilk 11'de oynayan futbolcuların sakatlıklarının bulunduğu bir dönemde milli ara imdada yetişirken, bu oyuncuların da iyileşmesiyle teknik ekibin eli daha da güçlenecek.

Selçuk KAYA