MÜSİAD EXPO ve 20. Uluslararası İş Forumu Kongresi CNR EXPO Fuar Merkezi'nde başladı.

Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Ölmez, Borsan Türkiye Satış Müdürü Adil Güngör, Borsan İhracat Müdürü Esra Gün, Borsan Satış Destek Sorumlusu Ayşe Abalı, Borsan Bölge Müdürleri Ahmet Karataş ve Erkut Taşdelen, Yurt Dışı Bölge Sorumlusu Aziz Dushaliev, Yurt Dışı Satış Sorumluları Uğur Ölmez ve Eren Bilgili, Borpanel Bölge Müdürü Ercan Gün, Borpanel Yurt Dışı Satış Sorumlusu Şadi Amir ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fuara yurt içi ve yurt dışından katılanlara teşekkür ederek, "Türkiye'nin devleti ve milleti ile demokrasisi ve özgürlüğünü korumak için mücadele yürüttüğü bir dönemde yapılan bu toplantı, benim nezdimde çok daha anlamlı. Özellikle yurt dışından gelen misafirlerimize Türkiye'ye güvendikleri için teşekkür ediyorum. 1990 yılından beri yüksek ahlak, ileri teknoloji ilkesiyle iş adamlarımızın sorunlarını yansıtan bir platform olarak çalışan MÜSİAD'ın faaliyetlerini takdirle takip ediyorum. Bugün de 11 bini aşkın üyesi ile MÜSİAD yurt içi ve yurt dışında kendi alanında ülkemize katkı verme çabası içindedir. MÜSİAD üyelerini ve yönetimini ülkelerine sahip çıktıları, ne pahasına olursa olsun helalinden kazanma peşinde oldukları için tebrik ediyorum" dedi.

YOĞUN İLGİ

200 binden fazla kişinin katılımının beklendiği ticaret fuarında stant açan Borsan Grup şirketlerinden Borsan ve Borpanel, ilk günden yoğun ilgi gördü.