Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen spor söyleşine konuk olan teknik direktör ve spor yorumcusu Giray Bulak, günümüz spor camiasını hakkında yorumlarda bulundu.

Giray Bulak, sorulan bir soru üzerine, Arda Turan'ın bazı şeyleri Türkiye'de değil Barcelona'da öğrendiğine dair açıklamalarını değerlendirdi. Bulak, 'Allah onlara bu yeteneği vererek bir mesaj veriyor. Geriden gelenlere mutlaka hizmet edeceksiniz diyor. Her şeyi bana Trabzonspor ve futbol verdi. Bence Allah'a şükretmemiz lazım. 3-5-2'yi burada öğrendim lafına katılmıyorum. Biz dünyayı buradan takip ediyoruz. O kadar çok okuyoruz ki eğitime, kitaba saygı duymak lazım. Arda nerede yetişti? Bugün Barcelona'da oynuyorsa, bizim onu yetiştirmemiz sayesindedir' diye konuştu.

'MAÇA OTOBÜSLE GİTMEK ÇOK HOŞ BİR MİZANSEN'

Tuzlaspor'un halk otobüsüne binerek Fenerbahçe maçına gitmesine de değinen Bulak, 'Bence çok hoş bir mizansen oldu. Otobüste ayakta gidilince de başarı elde edilebiliyormuş değil mi? Futbola bizim artık mizahi bir açıdan yaklaşmamız lazım. Futbolu bizi güldürebilecek bir sanat dalı olarak görmeliyiz' şeklinde konuştu.
Söyleşi sonunda Küçükçekmece Belediyesi Eğitim Şefi Oktay Kurt, Giray Bulak'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.