Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Madenköy'de meydana gelen maden göçüğü felaketi nedeniyle 'Kardeş Belediye' Şirvan Belediyesi'ne ve Şirvan halkına başsağlığı diledi.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek'i telefonla arayan Başkan Genç, yaşanan felaket nedeniyle duydukları üzüntüyü dile getirerek, kalplerinin Şirvan halkı ile birlikte olduğunu ve yardıma hazır olduklarını söyledi.

'ÜZÜNTÜYE BOĞDU'
Siirt'in Şirvan İlçe Belediyesi ile Canik Belediyesi'nin kardeş belediye olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, "Yaşanan acıyı tarif etmek oldukça güç. Bu felaket herkesin yüreğine ateş düşürdü. Can kayıplarımız ülkemizi ve bizi çok derin bir üzüntüye boğdu. Şirvan'daki işçilerimiz ve ailelerinin yaşadığı büyük acıyı en derin hislerimle paylaşıyorum" dedi.

'BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM'
Madende göçük altında kalan işçilerden olumlu haber gelmesini umut ettiklerini de belirten Başkan Genç, şunları söyledi: "Yaşamını yitiren madencilerimize Allah'tan rahmet, aileleri başta olmak üzere, Kardeş Şirvan Belediyemize, Şirvan halkına Tüm Türkiye'ye başsağlığı ve sabır dilerim."