Samsunspor yönetimi, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür etti.

Yapılan açıklamada, "Şehri 'spor kenti' yapma konusunda önder olan ve kulübümüze de ülkenin en iyilerinden birisi olarak gösterilen stat kazandıran Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür ederiz" denildi

HAYALLER CANLANDI
Samsunspor yönetimi, 'heyecanlıyız' başlığıyla bir yazılı açıklama yaparken, 33 bin 919 kişilik yapımı süren stadın bitmesini her taraftar gibi heyecanla beklediklerini ifade etti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İnşaatında son aşamaya gelinen ve geçtiğimiz hafta çim serilmesine başlanan yeni 19 Mayıs Stadyumumuz, tüm Samsunlulara olduğu gibi bize de heyecan veriyor. Ülkemizin en iyi statları arasında gösterilen 19 Mayıs Stadyumu'nda 2016-2017 sezonu ikinci devre maçlarını oynamaya başlayacak olması, doğal olarak Süper Lig hayallerimizi canlandırıyor. Yeni stadımız Samsunspor markasının her zaman hak ettiği mevkii olan Süper Lig'e ulaşabilmesi için itici bir güç de olacaktır."

'SAMSUN'UN BAKANI'
"Stadımızın şık mimarisi, teknolojik ve kullanışlı yapısı, alışveriş merkezi gibi özelliklerle, havayolu ulaşım kolaylığı ve önüne kadar uzanan hafif raylı sistem ile her türlü ulusal ve uluslararası organizasyonlara aday olduğu söylenebilir. Spor üzerine konuşulduğu zaman Samsun artık tüm ülkemizde bir 'Spor Kenti' hüviyeti kazanmıştır. Şehrin her bir yanına tesisler yapılmıştır. Samsunspor başta olmak üzere kentimizin tüm spor dinamikleri bu yatırımların hakkını vermelidir. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç yapılan bu yatırımların tümü için olağanüstü bir gayret göstermiş, başarılı bakanlık süresi içerisinde 'Samsun'un Bakanı' olmuş ve kentimize 'Spor Kenti' unvanı kazandırılmasında önder olmuştur. Samsun adına kendisine özellikle teşekkür ederiz."