22 Kasım 2016 burç yorumları

KOÇ
Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınız iş yok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz. Çok hareketli, enerjisi yüksek bir döneme girebilirsiniz.

BOĞA
Bugün güzelliğiniz ve çekiciliğinizle ön planda olacağınız bir gün olabilir. Sevgilinizle vakit geçirmek istiyor onunla olmak istiyorsunuz. Bunu onunla da paylaşın.

İKİZLER
Eğer siz isterseniz herşeyi yapabilirsiniz. İşe sevgilinizin gönlünü almakla başlayabilirsiniz. Bence hemen harekete geçin ve sevgilinizin yüzünü güldürmeye bakın.

YENGEÇ
Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Hazırlıklı olun. Bugünlerde aşk da sizi dürtebilir. Bu dürtünün peşinden koşarsanız güzel ve umutlu günler sizinle olacaktır.

ASLAN
Kendinizi karışık bir aşk ilişkisi içinde bulabilirsiniz. Karşı konulmaz bir aşka doğru hızla ilerliyorsunuz. Üstelik uyarıları dikkate almıyor yaşayıp görmek istiyorsunuz.

BAŞAK
Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Onu hem sevimli, hem de çok çekici buluyorsunuz. İçinizdeki sevinç herkese yetecek.

TERAZİ
Sevineceğiniz bir haber var. Bekliyordunuz, ama bu kadarını değil. Sezgileriniz sizi en iyi şekilde yönlendirecektir. Tadını çıkarın ve izlemeye devam edin.

AKREP
Sizden haber bekleyen bir arkadaşınızı aramalısınız. Sizinle paylaşmak istediği çok özel gelişmeler yaşıyor. Herkes özel ve güzel olduğunuzun farkında.

YAY
Sosyal çevrelerden alacağınız destekler, fikirler ve yapacağınız konuşmalar sizi çok mutlu edebilir. Hatta bu çevreden bir insanla aşka da yelken açabilirsiniz.

OĞLAK
Çok istekli, çok heveslisiniz. Bu özelliğiniz sizde sürekli olarak yenilik yapma arzusu yaratıyor. Bu yenilikçi görüntünüzü evde kullanmak isteyebilirsiniz.

KOVA
Çekici olduğunuzu bildiğiniz halde farkında değilmişsiniz gibi davranıyorsunuz. Sevgiliniz size çok özenli ve ilgili davranıyor. Bırakında biraz kıskaç olsun.

BALIK
Hareketli ve doyumlu bir yaşamınız var. Çevreniz her zaman kalabalık, aşk yaşamınız her zaman hareketli. Bu güzellikler size bir armağan gibi sunulmuş resmen.