HEPSİ TAKDİRİ HAK EDİYOR

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Sakatlıklardan dolayı eksikler var. Sahada kullanmak istediğimiz oyuncuları, gerçek yerlerinde oynatamıyoruz. Böyle bir durumda sahada sonuna kadar mücadele eden futbolcularım, takdiri sonuna kadar hak ediyor" dedi

HAMLE YAPAMADIK
Teknik Direktör Osman Özköylü, Manisaspor deplasmanında 10 kişi kalmalarına rağmen aldıkları puanın çok önemli olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adam, "İki takım açısından da önemli bir maçtı. Maça Canberk'le başlayıp, Halil İbrahim'i önde oynatacaktık. Fakat Canberk'in sakatlığı ısınırken, nüksetti. Zaten dar olan kadroda bir değişikliğe gittik ve Mehmet Çakır'la başladık. Kulübede hamle oyuncumuz kalmadı" diye konuştu.

HEPSİ ÇOK DEĞERLİ
Özköylü, "Sakatlıklardan dolayı zaten dar olan kadromuz iyice daralıyor. Sahada kullanmak istediğimiz oyuncuları gerçek yerlerinde oynatamıyoruz. Kulübede 16 yaşında oyuncular var. Böyle bir durumda bu kadar kritik bir deplasmanda 10 kişi kalınmasına rağmen alınan puan çok değerli. Sahada sonuna kadar mücadele eden futbolcularım, takdiri sonuna kadar hak ediyor. Onların hepsi benim için değerli, tebrik ediyorum" dedi.

ŞİRİN ANA'YA ARMAĞAN...
Özköylü, basın toplantısında Samsunspor'la özleşleşmiş Rukiye Yılmaz'ın (Şirin Ana) ölüm yıldönümü olmasının hatırlatılması üzerine, "Samsunspor'da forma giydiğim dönemden tanıdığım Şirin Ana, hayatını bu takıma harcadı. Ona bir kez daha rahmet diliyorum ve bu puanı ona armağan ediyorum" dedi.