Samsun İMG (İnternet Medya Grubu) tarafından Sheraton Grand Hotel'de düzenlenen 2016 Medya Ödülleri ile medya ödülleri sahiplerini buldu. Törende 2016 yılında Samsun'da iz bırakan, kişi, kurum, sivil toplum kuruluşu, yerel yönetim, sosyal sorumluluk projesi, ekonomik girişim, sanat ve spor değerleri ödüllendirildi.

Ödül töreninin sunumunu Gazeteci Ünal Yavuz yaptı. Törende Yılın Gazetesi ödülü Haber Gazetesi'ne verildi. Üzerinde, "Yılın gazetesi" Haber Gazetesi -Necdet Uzun yazılı ödülü gazete yönetimi adına muhabir Zeynep Irmak Öcal aldı.

YILIN BAŞKANI TAŞÇI VE TOGAR
Ayrıca Yılın Milletvekili ödülüne MHP Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Yılın Siyasi Parti İl Başkanı ödülüne AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Yılın İlçe Başkanı ödülüne AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Yılın Belediye Başkanı ödülüne Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Sosyal Sorumluluk Proje Himaye ödülüne de CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin layık görüldü.

İLÇE BELEDİYELERİNE TURİZM ÖDÜLÜ
Yılın Turizm İlçe ödülleri Ayvacık Saklı Cennet ile Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'a, Bafra Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti ile Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e, Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu ile Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'e, Terme Amazon Tabiat Parkı ile Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a, Yılın Çıkış Yapan Belediye Başkanı Ödülü ise Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na layık görüldü. FETÖ İle Mücadelede Sembol İsim Ödülü de Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e verildi. Medya dalında Mahmut Erdoğan Yılın Gazetecisi; Haydar Öztürk - Samsun Kent Haber de Yılın İnternet Gazetecisi ödülüne layık görüldü.

Zeynep Irmak ÖCAL