Samsunspor U-19 Takımı'nın, Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldığı maçta büyük bir skandala imza atıldı. Maçta ambulans bulunmazken, kafasına darbe alan Samsunspor kalecisi Furkan Uysal, hastaneye bir velinin aracıyla götürüldü

ARAÇLA GÖTÜRÜLDÜ
Coca-Cola Gelişim U-19 Ligi'nde Samsunspor, önceki gün Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Trabzonspor'la karşılaştı. Karşılaşma 2-2 berabere tamamlanırken, son dakikalarda Samsunspor kalecisi Furkan Uysal, bir pozisyonda kafasına darbe aldı. Kaş ve burun bölgesi bir anda şişen oyuncu, hastaneye götürülmek istendi ancak sahada ambulans yoktu. Bu durum üzerine Furkan'ın maçı izleyen ailesi ve diğer veliler olayları korkulu gözlerle izledi.

ZORUNLULUK YOK
Aranan ambulans da gelmeyince, bir veli aracını futbol sahasının içine alarak, Furkan'ı hastaneye götürdü. Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülüp beyin tomografisi çekilen Furkan'da herhangi bir kötü duruma rastlanmaması ise herkesin yüreğine su serpti.

TFF statüsüne göre karşılaşmalarda ambulans bulundurma zorunluluğu olmadığı için bir çok takımın da karşılaşmaları sağlık önlemini almadığı öğrenildi. Ancak bu duruma veliler isyan ediyor.