Samsunspor'da gündemin birinci sırasında yer alan yeni teknik direktörün kim olacağının netlik kazanması an meseli. Bir süredir devam eden teknik direktör arayışı artık son noktaya kadar geldi.

Bugüne kadar Kırmızı-Beyazlı ekibe çok sayıda teknik direktör ismi önerildi. Ancak yönetimin de kafasında bazı isimler vardı. Bu isimlerden Uğur Tütüneker ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı.

Diğer adaylar arasında Engin Korukır, Reha Erginer ve Mehmet Altıparmak ön plana çıkarken Feyyaz Uçar, Arif Erdem gibi genç teknik adamlarda plase durumundaydı. Bazı adaylarla gerçekleşen görüşmelerde de sonuç çıkmadığı ifade edildi. Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, görüşmeleri bizzat kendisi sürdürüyor. Başkan Tutu'nun Engin Korukır ile yaptığı görüşmelerde çok büyük aşama kaydettiği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adam ile şartlarda anlaşma sağlanma noktasına gelindiği sadece arada çok küçük pürüzlerin kaldığı sızan haberler arasında. Son anda anlaşmazlık yaşanmaması durumunda Engin Korukır'ın bir iki gün içeresinde Samsun'a geleceği ileri sürüldü.

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU