Her yudumda mutluluk sloganı ile 2009 yılından bu yana hizmet veren Kahramanmaraş'ın vazgeçilmez tadı Kervansaray Kahve, TÜYAP Samsun Gıda Fuarı'nda açtığı stantla yoğun ilgi görüyor.

35 bayiliği 20 bine yakın satış noktası ile fark yaratan Kervansaray Kahve, Karadeniz'e de mutluluk dağıtmak için çalışmalarına başladı. İşletme sahibi Mehmet Polat, tüm Türkiye'nin damak tadına hitap ettiklerini belirterek, 'Çayın kalbi Karadeniz'de de kahveyi sevdireceğiz' dedi.

MİSTİK TATLAR

Fuarda yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını kaydeden Polat, 'Kervansaray Kahve, üretimine 2009 yılında başladı. Geleneksel lezzetin her yaş grubuna hitap ettiği Kervansaray Kahve, kalite politikası gereği adım adım ilerleyerek gelişmeyi ve müşteri beklentilerini ön planda tutmaktadır. Bu anlamda firmamız kendi mutfağında geliştirdiği bu mistik tadı 35 bayi ve 20 bine yakın satış noktası ile müşterileriyle buluşturuyor. Samsun Gıda Fuarı'na katılarak, bu lezzeti çayın kalbi Karadeniz Bölgesi'nde de sevdirmeyi amaçlıyoruz. Fuar'da oldukça yoğun ilgi gördük. 7 çeşit ürünümüzle Karadenizlilere en muhteşem kahveleri sunacağız' dedi.

Ayşe KUŞCU