Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, dünkü taktik antrenmanda, Ümraniyespor deplasmanından bir puan değil, üç puan istediğini açık açık gösterdi. Özköylü, oyuncularına sürekli pas yapmaları ve rakibe ön alanda baskı uygulamaları konusunda uyarılarda bulundu

ÖN ALANDA BASKI
Samsunspor'da Ümraniyespor mesaisi dünkü taktik antrenmanla sürdü. İlk yarı bitimine 4 hafta kala en zayıf rakip olarak görülen Ümraniyespor maçında Teknik Direktör Osman Özköylü, 3 puan istiyor. Bunu yaptığı toplantılarla oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam, dünkü taktik idmanda bu isteğini ortaya koydu. Taktik antrenmanda Elazığspor 11'inden sadece Muharrem- Zola değişikliği yapan Özköylü, futbolcularına rakibin geriden paslarla çıktığını ve bu bölgeye baskı yapılması gerektiğini söyledi.

GARANTİ PAS
Top kazanıldığında hızlı ve etkili paslarla rakip kaleye gitmeyi planlayan Özköylü, Alperen'in yanına Murat Gürbüzerol ve Mehmet Çakır'ın sürekli destek olarak gelmesi gerektiğini de futbolcularına anlattı.

Antrenman boyunca bu düzenle özellikle hücumda daha etkili olan Samsunspor, güzel ve organize gollere de imza attı. Futbolcularını sürekli 'garanti pas' yapmaları konusunda uyaran Özköylü, çalışmada hata olduğunda hemen maçı durdurarak, sert uyarılarda bulundu.

Selçuk KAYA