İngiltere'de yaşayan 30 yaşındaki Krystina Butel, kendini karikatürlerdeki kadınlara benzetmek için 215 bin dolar harcadı.

Krystina Butel, normal bir çocukluktan sonra 15 yaşında ailesiyle birlikte gittiği İbiza tatilinde çizdirdiği karikatüre benzemek için pek çok kez bıçak altına yattı .

Butel, çizilen karikatürdeki kadına o kadar hayran kaldı ki, çizimdeki kadın olmanın hayallerini kurmaya başladı ve ameliyat maceraları başladı.

İlk ameliyatını 17 yaşında oldu; göğüslerini büyüten genç kadın bu operasyon için yaklaşık 13 bin TL harcadı.

19 yaşında ve 23 yaşında iki kez daha göğüs ameliyatı olan genç kadın,10 dolara çizdirdiği karikatürdeki kadına benzemek için küçük bir servet harcamıştı bile...

Tabiki bu onu durdurmadı ve çizimdeki kadının aynısı olmak için ameliyat olmaya devam etti.


Butel, 15 yıl içinde göğüs büyütme, botoks, dudak dolgunlaştırma, kalıcı makyaj, kalp şeklinde göğüs ucu dövmesi, saç ve kirpik ekleme, diş beyazlatma gibi tam 16 estetik operasyon geçirdi. Bunların toplam maliyeti ise yaklaşık 215 bin dolar.

Hayallerindeki kadına gün geçtikçe daha çok benzediğini söyleyen Butel, estetik operasyonlar sonrası yaşadığı ağrıları hissetmediğini, amacına ulaşmak için her şeyi göze aldığını belirtiyor.


Butel'in nişanlısı David Scriven ise sevgilisiyle ruh eşi olduklarını ve onu çok beğendiğini belirterek, genç kadının hayalini desteklediğini söylüyor.