Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç ve Samsun İş Kadınları Derneği Başkanı Münevver Uğurlu, Haberaks TV ekranlarında yayınlanan Burcu Düzgün Çoban'ın sunduğu Haberin Sesi programına katılarak yaşanan terör olaylarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

PRİM VERMEYECEĞİZ
"Türk halkı için bıçak kemiğe dayanmıştır" diyen Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Gömeç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu saldırıları kabullenmemiz mümkün değil. Başkalarının tetikçisi olan düşmanlar Türkiye Cumhuriyeti'ni güç durumda bırakmaya çalışıyor ancak bu çabalar nafiledir. Bunlara prim vermeyeceğiz. Nasıl 15 Temmuz'da ülkemize sahip çıktıysak bundan sonra da bu tür vatan hainlerine tepkimizi farklı şekillerde dile getireceğimizi ifade etmek istiyorum. Biz kanımızın son damlasına kadar memleketimizi savunacağız" dedi.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Münevver Uğurlu da terörü lanetleyerek, "Bizim yapacağımız tek şey birlik beraberlik içinde olmak. Ülkemiz için tek kuvvet olmamız lazım ki bu kaoslardan kurtulalım. Ticaret şu an düşüneceğimiz son şey tabi ki ama bunun da devam etmesi lazım. Tek bir kuvvet olursak maddi manevi yaralarımızı sararız. Birlik olmamız ve çok çalışmamız şart. Çalışmaya devam edeceğiz. Tabi ki sarsıntılar yaşadık. Umut ediyorum ki 2017'de bunu hep birlikte toparlayacağız. Yaptığımzı çalışmalarda kendimizi kontrol ederek işlerimiz yapacağız. Dengeli olacağız çalışacağız" ifadelerini kullandı.


Pirsu DÜZGÜN