Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Şenyurt Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği'nin daveti üzerine Şenyurt Mahallesi'nde düzenlenen tirit buluşmasına katıldı.

Taşçı, Murat Asar ile OMÜ Rektör Yardımcısı Prof Dr. Bünyamin Şahin ve Şenyurt Mahallesi Muhtarı Arslan Birol'un da yer aldığı toplantıda mahalle sakinlerine hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.

Atakum'un hızlı büyümesine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Atakum ilçesi hızla nüfusu artan ve çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaşımızın taşınmayı planladığı bir yaşam merkezi haline geldi. Bu durum bizim sorumluluğumuzu daha da arttırıyor. Durmak nedir bilmiyoruz, her gün yeni bir çalışmaya, projeye hareket kazandırıyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarımız, özellikle belediye çalışanlarımızın özverili temposu sonucunda başarılı bir şekilde sürüyor. Öte yandan sosyal belediyecilik adına ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Karadeniz Bölgesinin turizm, ekonomi, sağlık ve kültür alanlarında merkezi Atakum ilçesi oluyor. Bu misyonu başarıyla yerine getirebilme yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Bizim Atakum ilçesine duyduğumuz hizmet aşkı çok büyük. Biz bu aşkla, ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyoruz' ifadelerini kullandı.

Samsun Şenyurt Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaadin Kılıç, '56 mahallesi bulunan ve hızlı bir şekilde büyüyen bir ilçede herkese eşit hizmet sunmanın ne kadar zor bir görev olduğunun farkındayız. Bu zorluğa rağmen bizi başarılı projelerle, çalışmalarla buluşturan Başkan Taşçı'ya teşekkür ediyoruz, takdirle takip ediyoruz. Daha iyi çalışmalar, daha kapsamlı projeler için her zaman yanlarında olduğumuzun, destekçi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz' diye konuştu.