Milli Piyango yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi 60 milyon lira. Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet de 15 liradan satılmaya başladı. 60 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen vatandaşlar, Milli Piyango bayilerinin önünde kuyruklar oluşturuyor. Samsun'da Milli Piyango bileti satan satıcılar ise biletlerin tükenmek üzere olduğunu söyleyerek, vatandaşların acele etmesi gerektiğini ifade etti.

25 YILDIR ŞANS DAĞITIYOR
25 yıldır bilet satan 53 yaşındaki İlyas Memiş, satışların çok iyi olduğunu söyledi. Memiş, 'Satışlarımız çok iyi gidiyor. 25 yıldır şans dağıtıyorum ve birkaç defa büyük ikramiye verdim. 2003 yılında 60 milyon ikramiye kazandım. Vatandaşları da Milli Piyango almaya çağırıyorum, en büyük ikramiyenin buradan satılacağına inanıyorum. Samsunluların talebi de çok iyi, şimdiye kadar baya bilet sattık. Şu an piyasada bilet var ama her an bitebilir, bilet almayı düşünenler acele etmeli' şeklinde konuştu.

BİLET SATIŞI DAHA HIZLI OLDU
30 yıldır şans dağıtan 56 yaşındaki Harun Ukan ise biletlerin tükenmek üzere olduğunu belirterek, bilet alacak vatandaşları uyardı. Ukan, 'Satışlarımız çok iyi gidiyor, artık sayılı günler kaldı ve piyasada da yavaş yavaş biletler tükeniyor. Bilet alacak vatandaşların buna dikkat etmesi gerekiyor. Bizim aldığımız bilgilere göre, şubelerde biletler bitmek üzere… 31 Aralık tarihine kadar umut devam edecek, geçen senelere göre bu sene bilet satışı daha hızlı oldu. Hatta son günlerde bilet olmayabilir' ifadelerini kullandı.

Zeynep Irmak ÖCAL