Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin, Yakın Doğu Üniversitesi tarafından düzenlenen ''Farkındalığın fark edilişi'' konulu söyleşide Samsunlu lise öğrencileriyle bir araya geldi. Söyleşinin ardından Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret eden Bilgin, Haberaks TV'de Merve Aydın'ın sunduğu Ara Haber Bülteni'ne ve Haber Radyo'da Şennur Şenyer'in sunduğu Serbest Bölge canlı yayınına katıldı.

34 YIL SONRA BULUŞMA
Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'u 34 yıl öncesinde Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'ndan tanıdığını ifade eden Bilgin, ''Tiyatroda biz daha çömezken, Necdet Uzun abimiz ve diğerleri, ustaların yanında kalfa dönemi yaşarken biz onları seyrederek başladık bu işe. Onların oyunlarını izlerken çok mutlu olurduk. Çünkü ilk gördüğümüz doğru örnekler onlardı. Bugün bizler doğru bir şeyler yapıyorsak, bilin ki onların gösterdiği doğru şeylerle olmuştur bu. Necdet Uzun ağebiyimiz de da onlardan birisidir. İlk defa geçmişinde tiyatro yapmış bir medya yöneticisi gördüm. O yüzden Haber Medya çok şanslı. Gazetecilikten ve tiyatrodan gelmiş birisinin vicdanı vardır, acır. Kirlenmemiştir. O manada burada çalışanlar çok şanslı. Ben de yıllar sonra onunla buluştuğum için çok mutluyum, çok duygulandım'' ifadelerini kullandı.

ANILARI PAYLAŞTIK
Şenyer'in canlı yayınına istekler üzerine katılan Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ise, ''Bana geçmişi ve güzel günleri hatırlattı. Tabii biz alaylıydık, bir tiyatro eğitimi almadık. Başka işler yaparken Ordu Karadeniz Tiyatrosu'nda üç duvarlı dünyasında kulis tozunu yuttuk. Asıl işimiz gazetecilikti. O ocaktan yetişen kardeşlerimizi güzel yerlerde görmek gerçekten bizler için çok onur verici. Bugün Hakan bilgin kardeşimi görünce çok mutlu oldum. Eskiye dair güzel anıları paylaştık'' diye konuştu.

Zerrin SOMUNCU