Evkur Yeni Malatyaspor'un bir süredir peşinde olduğu forvet oyuncusu Milan Djuric İngiltere 2. Lig takımlarından Bristol City'e, Murat Akın ise TFF 1. Lig ekibi Göztepe'ye transfer oldu.

Bristol City, Milan Djuric'e daha yüksek bonservis ödedi
TFF 1. Lig'de ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, İtalya Seri B takımlarından Cesena forması giyen Milan Djuric ile bir süredir ilgileniyordu.
Yüksek bonservisi yüzünden anlaşmaya yanaşmayan Evkur Yeni Malatyaspor, Boşnak futbolcuyu İngiltere 2. Lig takımı Bristol City'e kaptırdı. Yeni takımıyla sözleşme imzalayan ve kulübün formasıyla poz veren Djuric'e İngiliz takımının 1 milyon 800 Euro bonservis bedeli ödediği öğrenildi.

Murat Akın, Göztepe'ye imza attı
Evkur Yeni Malatyaspor'un transferde talip olduğu bir diğer oyuncu Murat Akın da TFF 1. Lig takımı Göztepe ile bugün sözleşme imzaladı. İsviçre'nin FC Wil takımında forma giyen orta saha oyuncusu transferde uzun süre Evkur Yeni Malatyaspor'un gündemini meşgul etmişti.
Daha önce Türkiye'de forma giydiği birçok kulüpte şampiyonluk yaşayan Murat Akın'ın Göztepe'ye transferi Yeni Malatyasporlu taraftarlarda hayal kırıklığına neden oldu.