İLK DEFA DUYUYORUM
Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Antalya kampında gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir numaralı gündem maddes transferler için, bir çok ismin dolaştığını ancak bunların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Özköylü, "Transferleri Başkanımız, ben ve Coşkun Zeren dışında kimse bilmiyor. Ortaya bir çok isim atılıyor. Doka, Mamadou Fall, Dos Santos, Akakpo, Ozan İpek, Ramil ve Hasan Gür'le ilgilenmedik. Çoğunu ilk defa duyuyorum. Çoğuyla bağlantımız bile olmadı. Sadece bu isimlerden Akakpo ve Ramil önerildi, bize uygun olmadıklarını düşündük" diye konuştu.

KARACAN İSTERSE OLUR
Deneyimli teknik adam, "Şu anda 3 oyuncu kampa katıldı. Bunlar biliniyor. Bir yerli ve bir de yabancı oyuncu kampa katılacaktı ancak ülkedeki kötü hava koşuları nedeniyle Antalya'ya gelemediler. Bugün yarın gelirler. Geldiklerinde adlarını da açıklarız. Ancak bunun dışında bizim konuştuğumuz gerçek isimler bu konuşulanlar değil. Yine Galatasaray'dan ve Fenerbahçe'den de gündeme gelenler oldu. Paul Jem Karacan ismi üzerinde durduk. Oyuncu eğer bizim fiyatlarımıza inerse ki, öyle görünmüyor, aramıza katılabilir" dedi.

YABANCILAR VAZGEÇTİ
Özköylü, "Yönetimimiz çok önemli bir sorunu halletti. Onlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şu anda 4 oyuncuyla resmen anlaştık dersek, bu rakam 10'u bulabilir. Bazıları ilk maçtan sonra da olabilir. Bandırmaspor maçında şu anda kampa katılanlar dışında diğer gelecekler oynayamayabilir. Bu zorlu bir süreç. Özellikle getireceğimiz iki yabancı oyuncu büyük ses getirecek. Bizim en baştan anlaştığımız 3 yabancı oyuncu yılbaşıdaki saldırı sonrası gelmekten vazgeçti. Biri kesin vazgeçti, ikisi için de verdiğimiz süre doluyor. B planını devreye soktuk" diye konuştu.

Selçuk KAYA/ ANTALYA