MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER
Samsunspor Kulübü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Piazza AVM ortaklaşa olarak 20 Ocak Anma etkinliği düzenledi. Etkinliğe Samsun Valisi İbrahim Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Samsun Şube Başkanı Şener Aydın, Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve yönetim kurulu üyeleri, Samsunspor a takım futbolcuları, taraftarlar, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Gazipaşa İlkokulu, Ticaret ve Sanayi Ortaokulu, Gazi Ortaokulu ve Kılıçarslan Ortaokulu'ndan da iki bine yakın öğrenci katıldı.

RAHMET DİLEDİ
Devlet Opera ve Bale sanatcılarının seslendirdiği 'Hasretinle Yandı Gönlüm' isimli şarkıyla başlayan etkinlikte ardından, Piazza AVM'nin 4 katına yerleştirilmiş öğrenciler 'Kırmızı beyaz en büyük Samsun' diye uzun uzun tezahürat yaptı. Üzerlerindeki Samsunspor formalarıyla muhteşem görüntüler oluşturan öğrenciler son olarak ise, "Bu şehrin çocukları Samsunsporludur' diye tezahürat tuttu. Kazanın ardından sakat kalan eski Başkan Emin Kar, "Bu etkinlikle anma törenleri daha da güzel oldu. Kazada hayatını kaybeden arkadaşlarıma bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

ÇOK ETKİLENDİM
Samsun Valisi İbrahim Şahin ise, "Oldukça etkileyici bir etkinlik oldu. Emeği geçenleri kutlamak istiyorum. Yine Samsunspor'a büyük destekler veren Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a da teşekkürlerimi sunuyorum. 20 Ocak Samsunspor için maalesef kara bir gün. 1989'daki kazada kaybettiğimiz Nuri Asan, Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ve Asım Özkan'ı bir kez daha anıyor ve Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu. Programın sonunda 'Bu şehrin çocukları Samsunsporludur' projesine destek veren okul müdürlerine günün anısına Samsunspor forması hediye edildi.

Selçuk KAYA Salim YILDIZ