Mükemmel düğünlerin adresi Banjo Wedding Park ve çözüm ortağı Prestij Organizasyon TÜYAP Samsun EV'leniyoruz Fuarı'nda açtıkları muazzam stantla göz doldurdu. Büyük beğeni toplayan standın titiz bir çalışmanın ürünü olduğunu söyleyen Banjo Wedding Park Sahibi Bedirhan Taner, TÜYAP EV'leniyoruz Fuar'ı, Samsun için çok önemli. Bu fuarı gerçekleştiren TÜYAP'a çok teşekkür ediyoruz' dedi.

FARKIMIZI ORTAYA KOYUYORUZ

Banjo Wedding Park hakkında bilgi veren Taner, '2013 yılında kurduğumuz işletmemizde 500 ve 250 kişilik olmak üzere iki salonumuz bulunuyor. Düğünden nişana, sünnetten toplantılara, kokteylden doğum günlerine kadar her alanda hizmet veriyor her türlü ayrıntıyla ilgileniyoruz. Prestij Organizasyon ile yaptığımız çözüm ortaklığı sayesinde farkımızı ortaya koyuyoruz. Misafirlerimize sadece, bulunduğu güzel ortamın tadını çıkarmak kalıyor ' diye konuştu.

OLDUKÇA İDDİALIYIZ

EV'leniyoruz Fuarı'nda iddialı bir stant açtıklarını kaydeden Banjo Wedding Park İşletme Müdürü Bülent Tanrıverdi, 'TÜYAP, sektörde neler yapılabildiğini görmemiz adına çok güzel bir işe imza attı. EV'leniyoruz Fuarı bizim için çok güzel ve dolu dolu geçiyor. Bu konuda çok iddialıyız. Bizler Banjo Wedding Park olarak farklı bir konsept ve anlayış ile Samsun'da düğün salonu değil, düğün organizasyonu yapmayı hedefliyoruz. Müşteri memnuniyeti için azami çaba sarf ediyoruz' şeklinde konuştu.

HER TÜRLÜ ORGANİZASYONDA YANINIZDAYIZ

Prestij Organizasyon'un sahibi Ayşe Adalı ise, Banjo Wedding Park ile çözüm ortaklığı yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, 'Prestij Organizasyon olarak 2005'ten beri faaliyette olan bir firmayız. Açılış, düğün, nikah, firma yemekleri, matine, iş yemekleri gibi muhteşem organizasyonlar gerçekleştirerek, üstlendiğimiz organizasyonlarda süslemeden sanatçıya kadar her türlü ayrıntıyla ilgileniyoruz. Kişiye özel çalışmalar da yaptığımız işletmemizde 3 bin kişiye kadar hizmet verebiliyoruz. Kaliteli hizmeti profesyonel ekibimizle müşterilerimizle buluşturuyoruz' dedi.

Ayşe KUŞCU