TFF 1. Lig'in 20. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Büyükşehir Gaziantepspor, rakibine 4-1 gibi farklı bir skorla yenilerek play off şansını zora soktu. Mavi-beyazlı ekip, aldığı bu mağlubiyetle deplasmandaki galibiyet hasretini ise 8 maça çıkardı.

Son galibiyetini Mersin karşısında aldı
Ligde ilk deplasman galibiyetini Bandırmaspor karşısında alan mavi-beyazlılar, ikinci deplasman maçında ise Yeni Malatyspor'a 2-0 yenilerek ilk deplasman mağlubiyetini almış oldu. Son deplasman galibiyetini Mersin İdmanyurdu karşısında Ekigho, Muhammet Reis ve Uche Kalu'nun attığı gollerle 3-0'lık skorla alan Büyükşehir Gaziantepspor'un, bu maçtan sonra oynadığı 8 resmi maçta da yüzü gülmedi. Gaziantep ekibi, Adana Demirspor maçına kadar deplasmanda oynadığı son 7 maçta 4 mağlubiyet 3 beraberlik alırken, mavi-lacivertli takım karşısında aldığı 4-1'lik yenilgiyle deplasman galibiyeti hasretini de 8 maça çıkardı.

Büyükşehir Gaziantepspor'un bu sezon deplasmanda aldığı sonuçlar şöyle olmuştu:
'Bandırmaspor: 1 - Büyükşehir Gaziantepspor: 2, Yeni Malatyaspor: 2 - Büyükşehir Gaziantepspor: 0, Mersin İdmanyurdu: 0 - Büyükşehir Gaziantepspor: 3, Denizlispor: 2 - Büyükşehir Gaziantepspor: 1, Boluspor: 2 - Büyükşehir Gaziantepspor: 1, Balıkkesirspor: 0 - Büyükşehir Gaziantepspor: 0, Manisaspor: 2 - Büyükşehir Gaziantepspor: 0, Ümraniyespor: 2 - Büyükşehir Gaziantepspor: 1, Giresunspor: 2 - Büyükşehir Gaziantepspor: 1, Göztepe: 2 - Büyükşehir Gaziantepspor: 2, Adana Demirspor: 4 - Büyükşehir Gaziantepspor: 1.'

Büyükşehir Gaziantepspor’un deplasman hasreti devam ediyor