Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 20. Olağan Genel Kurulu, Karadeniz ve İç Anadolu 3. Bölge Sorumlusu ve Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkan Vekili Bilal Kanter'in katılımıyla gerçekleşti. Haluk Tan, Genel Kurul'da başkan seçildi.

ÜYELERE TEŞEKKÜR
MÜSİAD Samsun Şubesi'nin 2015-2016 dönemi Başkanı Selim Sar, yönetim kurulu faaliyetlerinden söz ederek MÜSİAD üyelerine teşekkür etti. Daha sonra MÜSİAD Samsun Şubesi'nin 20. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul'da başkan seçilen Haluk Tan, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Şahsıma ve yönetim kurulumuza gösterdiğiniz teveccühten ötürü teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki yıllarda inşallah hedefi düşürmeden gerekli çalışmaları yapacağız. Birlik ve beraberlikle bu büyük yükün altından başarıyla kalkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

SAMSUN FİRMALARINA SERTİFİKA
Konuşmaların ardından 16. MÜSİAD EXPO Fuarı'na katılarak Samsun'u temsil eden 7 firma yetkilisine adlarına bağışlanmış beşer adet fidan sertifikası verildi. Yine 2015-2016 dönemi MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar'a yaptığı çalışmalardan dolayı şube adına hediye takdim edildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM
MÜSİAD'ın yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Haluk Tan, Hasan Tahsin Şengül, Harun Reşit Özer, Bayram Ali İşbilir, Yusuf Güneş, Fatih Yılmaz, Hasan Öğüten, Kurtuluş Altun, Elif Coşkun Bilgin, İdris Deniz.

Barış BUDANOĞLU