İnşaat ve turizm sektöründe önemli yatırımları olan Ayvacıklı iş adamı İbrahim Altuntaş, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'u makamında ziyaret etti.

Başkan Belur ve Altuntaş, ilçenin gelişen turizmi hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

YATIRIMA TEŞVİK EDİYORUZ
Ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Belur, "Kendisi ile uzun yıllara dayanan dostluğumuz var. Ne zaman Ayvacık için kapısını çalsak bizleri hiçbir zaman geri boş çevirmemiştir. İlçemizin hakettiği noktaya gelebilmesi adına birçok turizm ataklı projeler uyguluyor hayata geçiriyoruz. İlçemizin turizm altyapısı noktasında üzerimize düşeni yapıyor ve böyle değerli iş adamlarımızı ilçemize yatırım yapmaları için teşvik ediyoruz. Başarılı işadamı, değerli dostum İbrahim Altuntaş ile ilçemizin turizm potansiyeli hakkında, neler yapılabilir noktasında bilgi alışverişinde bulunduk. Böyle değerli iş adamlarımızın ilçemize yapacakları yatırımlarla Saklı Cennet Ayvacık dünya çapında marka şehir olma yolunda hızla ilerleyecektir" dedi.

İLÇEM İÇİN YATIRIMA HAZIRIM
İşadamı İbrahim Altuntaş ise, Ayvacık'ın son yıllarda turizm noktasında yapılan çalışmalarla adından sıkça söz ettirdiğini belirterek, "Ayvacıklı olmam münasebeti ile bu güzel ilçenin bendeki önemi apayrı. Bu güzel ilçenin bugün Türkiye'nin turizm merkezi haline gelmesinde en büyük pay sahibi olan Belediye Başkanım Sayın Mustafa Belur'a çok teşekkür ediyorum. Turizmci bir işadamı olarak ilçem için bu alanda yatırım ve proje konusunda yapılabilecek ne varsa her zaman yapmaya hazırım" dedi.