Türkiye'nin en prestijli radyo ödül yarışması 'Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nde Samsun Haber Radyo ve 3 programcısı büyük finale adını yazdırmayı başardı

Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek 'Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nde Samsun Haber Radyo 'Yılın En İyi Yerel Radyosu' dalında, Samsun Haber Radyo programlarından 'Cumhur Kocaoğlu ile Akşam Hikayeleri', 'Serbest Bölge-Şennur Şenyer' ve 'Yakamoz-Ahmet Oğuz Gürel' ise 'Yılın En İyi Yerel Radyo Programı' dalında birçok önemli ismi geride bırakarak ön elemeyi geçip, finale kalmayı başardılar.

NASIL OY KULLANABİLİRSİNİZ?
11 Şubat 2016 tarihinde, İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenecek Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Ödül Gecesi'nde Samsun Haber Radyo'ya ve başarılı programcılarına destek vermek için işte yapmanız gerekenler:

"9 Şubat'a kadar devam edecek final oylaması başladı. Oylama için www.sihirlimikrofon.org/oylama web adresine girip 2. sırada bulunan 'Yılın En İyi Yerel Radyosu' kategorisinde yer alan Samsun Haber Radyo logosuna tıkladıktan sonra yine aynı sayfada 19. sırada yer alan 'Yılın En İyi Yerel Radyo Programı' kategorisinde ise 'Cumhur Kocaoğlu ile Akşam Hikayeleri', 'Serbest Bölge-Şennur Şenyer' ve 'Yakamoz-Ahmet Oğuz Gürel'den beğendiğiniz programı seçip sayfanın altındaki "Sonraki Adım" butonuna tıklanması ve açılan sayfada çıkan güvenlik kodunun 4605'e ücretsiz olarak gönderilerek SMS ile oylamanın tamamlanması gerekiyor. Yarışmada her bir kategori için tek bir oy kullanılabiliyor. Bir cep telefonu numarası üzerinden de yalnızca bir kez oy gönderilebiliyor.