Kötü Kedi Şerafettin filmi bugün vizyona giriyor. Merakla beklenen Kötü Kedi Şerafettin filmi birbirinden usta seslendirme sanatçılarının bir araya gelerek ortaya çıkardığı bir yapım.

Kötü Kedi Şerafettin filminin seslendirme kadrosunda birçok ünlü isim yeraldı. Uğur Yücel Kötü Kedi Şerafettin'i seslendirirken, diğer karakterleri ise Demet Evgar, Güven Kıraç, Okan Yalabık, Gökçe Özyol, Ayşen Guruda, Cezmi Baskın, Yekta Kopan, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler seslendiriyor.

Kötü Kedi Şerafettin filminin konusu ise şöyle:

Beyoğlu'nda bir Mart sabahı, kahramanların en tersosu, kedilerin en fenası Kötü Kedi Şerafettin, kadim yancıları Fare Rıza ve Martı Rıfkı ile akşama mangal hazırlığı yapmaktadır. Ne var ki işler planlandığı gibi gitmez. Kötü Kedi Şerafettin, babası Tonguç tarafından evden kovulacağı, bir dizi düşmanının saldırısına uğrayacağı, hayatında ilk kez aşık olacağı, baba olduğunu öğrense de kabullenemeyeceği gibi, mangal planları da bazı ufak tefek aksiliklerle altüst olacak. Bundan sonra hayvan değil insan gibi düşünmeleri gerekmektedir.

Bülent Üstün'ün yazıp çizdiği kült çizgi roman dizisinden, Türkiye'nin en büyük animasyon stüdyosu Anima İstanbul'un yapımıyla perdeye uyarlanan Kötü Kedi Şerafettin, yetişkinler için bir animasyon filmi.

Yönetmenliğini ise Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal'ın üstlendiği Kötü Kedi Şerafettin filminin gişede ne yapacağı büyük merak konusu.