Samsunlu gazeteci Necmi Hatipoğlu, 1 Mart 2017 tarihi itibarıyla 9 yıldır sürdürdüğü "Metro Holding Kurumsal İletişim Direktörlüğü" ve "Başkan Danışmanlığı" görevlerinden ayrıldığını belirterek, "

Tanımaktan, çalışmaktan ve dostluğundan onur duyduğum Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Galip Öztürk, çalıştığımız dönem boyunca bana bir patrondan çok bir ağabey oldu" dedi.

KARA DÖNEME TANIKLIK ETTİK

Öztürk'ten hayata dair çok şey öğrendiğini ifade eden Hatipoğlu, "O aynı zamanda bana öğretmen de oldu.

Birlikte o kadar çok güzelliği paylaştık ki anlatmak için ayrıca bir kitap yazmam gerekir.

FETÖ'nün kurduğu hain kumpasların mağduru olurken de, sözde mahkemelerinde yargılanıp ceza alırken de umutsuz olmamayı, dimdik ayakta kalıp mücadeleye devam etmeyi onun sayesinde başardım. Türkiye'nin kara bir dönemine birlikte tanıklık ettik. Allah ömür verirse birgün hepiniz FETÖ gerçeğini, onun yaşadıklarından, benim kalemimden okuyacaksınız" dedi.

DOSTLUĞUMUZ MEZARA KADAR

Hatipoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bizim dönemimiz artık sona erdi, çünkü 2'nci nesil Öztürk'ler okullarını bitirip birer birer işlerinin başına geçtiler. Bu durum Metro'da köklü bir değişim demekti. Değişimler ise her zaman ayrılıkları da beraberinde getirir.

Birileri gibi ekmek yediğim yere ihanet etmeden, zoru görünce kaçıp gitmeden, onurla, gururla ve mutlulukla görevimi ifa etmenin huzuru içinde çalıştığım şirkete veda ettim.

Bundan böyle Sayın Galip Öztürk'le yine birlikteyim. Dostluğumuz pazara kadar değil mezara kadar devam edecek inşallah.

Ben de biraz emekliliğin keyfini süreceğim, ailemle ve Allah'ın izniyle yakında aramıza katılacak evladımla daha fazla ilgilenme fırsatı bulacağım.

Bu açıklamayı, sağda solda dedikodu yapanları duyunca, Facebook sayfamda "hakkında" bölümünde yaptığım değişikliği görüp bundan niyet okumaya kalkan, kötü niyetli kişilerin (!), "Gazeteciklerin" ve "Kastecilerin" yalan yanlış haberlerini görünce yapmak zorunda kaldım.

Ne demişler;
"Mevlam neyler, neylerse güzel eyler."

Allah her zaman iyilerin yanındadır. Dostum, ağabeyim Galip Öztürk'ü, onu gerçekten sevenleri ve ekmeğini yediğim kurumumu korusun."