Ligde 8 haftadır kazanamayan Kırmızı- Beyazlılar, hem şeytanın bacağını kırmak hem de yeni teknik direktörüyle ilk galibiyetini almak istiyor. Saat 18.30'daki maç TRT Spor'dan yayımlanacak

TRT SPOR'DAN CANLI
PTT 1. Ligi'nin 20. haftasında Samsunspor, 19 Mayıs Stadı'nda Karşıyaka'yı konuk edecek. Haftaya 22 puanla 12. sırada giren Kırmızı- Beyazlılar, son sıradaki rakibini yenip, haftalardır süren galibiyet özlemine son vermek istiyor. Teknik Direktör Engin Korukır'ın gelişiyle kendine temiz bir sayfa açan Samsunspor, geçmişi bir kenara bırakıp önündeki 45 puana odaklandı. En kötü play-off için puan kaybına tahammülü olmayan Şimşekler'in bugün tek düşüncesi 3 puan. Saat 18.30'da başlayacak ve Emre Altun'un yöneteceği karşılaşma TRT Spor'dan da canlı olarak ekranlara gelecek.

GALİBİYETE KİLİTLENDİ
Ligde en son 11. haftada Adanaspor'u 2-1 mağlup eden ve tam 3 aydır galibiyet sevinci yaşayamayan Samsunspor'da bu maç öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. Sakatlıkları bulunan Canberk Aydın ve Mehmet Çakır'ın da iyileşmesi teknik ekibin elini iyice güçlendirdi. Ayrıca Korukır'ın geldiği günden bu yana takımın motivasyonunu yükseltmek için yaptığı çalışmaların ve toplantıların iyi geçtiği ve takımın galibiyete kilitlendiği ifade ediliyor. Devre arasında tam 14 transfer yapan İzmir ekibinde ise Teknik Direktör Yusuf Şimşek'in nasıl bir kadro anlayışıyla sahada olacağı ise merak konusu.

Selçuk KAYA