14 Şubat Sevgililer Günü, birçok insan bu günü para harcatmak için oluşturulmuş para tuzağı bir gün olarak düşünse de(özellikle erkekler) eğer bir sevgiliniz varsa bu kutlamak zorunda olduğunuz özel bir gündür.

Hala sevgilinize bir hediye alamadıysanız sizler için çeşitli önerilerimiz var. 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi deyince akla ilk gelen şey tabiki gül ya da çiçek. Çiçek satışlarının patlama yaptığı bu günde bir kırmızı gül kurtarıcı olsa da daha özel bir hediye sevgilinizi daha fazla mutlu edecektir.

Ama öncelikle klasik 14 Şubat Sevgililer Günü hediyelerine göz atalım. Çiçek, pırlanta yüzük, bir karta yazılmış özel bir söz ya da şiir, baş başa yenilecek bir akşam yemeği, kalp şeklinde kırmızı bilumum ürün, evinizde mumlardan yatak odasına kadar giden bir yol gibi modası geçmeyen seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz.

Sevgilinize 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kendisini daha özel hissettirebilecek farklı bir hediye vermek istiyorsanız evet sizin işiniz daha zor.

Aslında sevgilinizi iyi tanıyorsanız, nelerden hoşlandığını biliyorsanız farklı bir 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi almak da zor olmayacaktır. İşte size birkaç seçenek:

-Sevgiliniz gezmeyi seviyorsa ona gitmek istediği yer için bir uçak bileti daha bir tur hediye edebilirsiniz.

-Takmaktan sıkılmayacağı onun zevkini yansıtan özel bir takı (Bileklik, yüzük, kolye gibi )alabirsiniz.

-Birlikte çekildiğiniz fotoğraflardan oluşan bir albüm ya da kolaj çalışması yapabilirsiniz

-Sesinizin illa güzel olmasına gerek yok, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel ona bir şarkı söyleyin bunu kaydedip hiç beklemediği bir anda bunu dinlemesini sağlayın.

-Ona olan duygularınızı yazın ister şiir formatında ister düz yazı ya da kaleminize güveniyorsanız çizin.

Onu en iyi siz tanıyorsunuz, o nedenle en doğru 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesinin ne olacağını da en iyi siz bilirsiniz.