Türkiye'nin en büyük uluslararası taşımacılık firmalarından biri Martaş Group'a Erçal Otomotiv, 100 adet Yeni Nesil Scania R450 çekici teslimatı gerçekleştirdi.

Teslimat törenine Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Satış Müdürü Gökhan Altun, Martaş Group Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt, Martaş Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Kurt, Martaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kurt Erçal Group Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal, Erçal Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Erçal ve Erçal Group Scania Satış Müdürü Muhammet Demir ile diğer yetkililer katıldı.

EKSİKSİZ TAŞIMACILIK

Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Martaş ile işbirliklerinin uzun yıllara dayandığını belirterek 'Yeni nesil Scania araçlarımızın ilk büyük teslimatını, Türkiye'nin en büyük lojistik firmalarından Martaş'a yapıyoruz. Yeni nesil Scania'yı sadece bir araç değil, müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel tasarlanan hizmet paketleri ile eksiksiz bir taşımacılık çözümü olarak görüyoruz. Yapılan işe, taşınan ürüne uygun araçların yanında, bakım anlaşmaları, sürücü eğitimleri ve filo yönetim sistemleri gibi çeşitli hizmet paketleri ile müşterilerimize özel çözümler sunuyoruz. Yeni nesil araçlarımızla sağladığımız yüzde 5'e varan yakıt tasarrufu ile işletme ekonomisine katkı sağlarken düşük emisyon değerleriyle sürdürülebilirlik konusunda da önemli bir adım atmış oluyoruz' dedi.

Martaş Group'un, filosunda en çok Scania çekici bulunduran firmalardan biri olduğunu sözlerine ekleyen Eksin, "Martaş'a Scania'yı tercih ettikleri için teşekkür ederim' ifadesinde bulundu.

ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ

Erçal Group Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal ise, "Erçal Otomotiv, Scania markasını bayi olarak en iyi şekilde temsil ettiği gibi 2. el ağır vasıta sektöründe Türkiye geneline hitap ediyor. 15 yılı aşkın çalıştığımız Martaş Group'un da çözüm ortağı olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Scania markası, Doğuş Otomotiv ve bizim içinde önemli olan 100 adetlik bu Yeni Nesil Scania araç satışında yer almaktan memnuniyet duymaktayız. Bu satınalma ile Martaş Group'un filosundan çıkan 2. el araçlarını da en iyi şekilde değerlendirmemiz mümkün oldu. Martaş Group'a yeni araçlarının hayırlı uğurlu olmasını dilerken, çözüm ortaklığımızın uzun yıllarca sürmesini temenni ederim" dedi.

ERÇAL, AİLEMİZDEN BİR GRUP

Martaş Grup adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt, "Erçal Otomotiv ailemizden bir gruptur. Bir önceki satın almamızda da 96 model 143'lerimize kadar onlara teslim ettik onlar da tekrardan pazara 2.el olarak satış yaptılar. Bu satın almamızda da ve her dönemde performansını yeterli görmediğimiz veya gençleştirmek istediğimiz değişimler de Erçal Otomotiv bize çok büyük destek veriyor. Tabiri caizse Scania'nın ikinci el desteğinde çok büyük rol oynuyor. Erçal Otomotiv ile çalışmamız 15 yılı aştı, tekrardan bu satın almamızda da bize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK

Martaş Grup adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kurt ise, "400 araçlık filomuzda 300 adet Scania çekici bulunuyor. Yeni araç alımında mevcut Scania araçlarımızdan aldığımız verim bizim için en önemli referanstır. Bugün teslim aldığımız Yeni Nesil Scania araçların daha da artan verimliliği, gücü, konforu ve müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kesintiye uğramaması için aslında en önemlisi olan sağlamlığı bu tercihimizde rol alan kriterlerdir. Scania ile işbirliğimiz uzun yıllar devam edecek" şeklinde konuştu.