Bafra Kaymakamlığı ve Bafra Belediyesi'nin koordinasyonunda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları coşku içinde tamamlandı.

Belediye Başkanı Zihni Şahin, kutlamaların yapıldığı alanları tek tek ziyaret ederek, heyecana ortak oldu. Bafralıların büyük destek verdiği etkinlikte Başkan Şahin'in halay çekmesi renkli anların yaşanmasına neden oldu.

EMANETE SAHİP ÇIKALIM

Gazipaşa Mahallesi'ndeki etkinlikte konuşan Başkan Şahin, "Bu kutlamalarda sivil toplum kuruluşlarımız ve muhtarlarımız da bize destek verdi. 29 Ekim akşamı Gazipaşa, Asar, Selemelik, Kapıkaya ve Sürmeli mahallelerimizde kutlamalar devam etti. Tüm programlara Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, Kaymakamımız Ali Fuat Türkel ve İlçe Başkanımız Tuncay Yurduseven ile birlikte katıldık. Cumhuriyet hepimizin ortak değeri, aydınlık geleceğimiz ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağanı ve emanetidir. Biz de bu emaneti sonsuza kadar korumaya ve yaşatmaya kararlıyız. Hep beraber Cumhuriyetimizin kıymetini bilelim. Vatanımızı nasıl kazandığımızı asla aklımızdan çıkarmayalım. Bize bağımsız bir ülke ve Cumhuriyeti bırakan Atatürk'ü ve tüm silah arkadaşlarını rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum" dedi.