Samsun Haber: Samsun Süper Amatör Futbol Ligi'nde son haftanın en kritik mücadelesinde Karasamsun ile Atakentspor karşı karşıya geldi. Kaybedenin küme düşeceği maça, iki takımda kontrollü bir futbolla başladı. İlkadım Suni Çim Saha'da oynanan müsabakanın ilk devresinde iki takımda gol atma becerisi gösteremedi. İkinci yarıya fırtına gibi giren Atakentspor, Tutku ile 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Karasamsun, Harun ve Oğuzhan'ın ile 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Maçın son bölümlerinde Atakentsporlu Nihat, penaltıdan skoru 2-2'ye getirdi. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca mücadele 2-2'lik eşitlikle tamamlandı. Yabancılar Pazarıspor ile Telekomspor'un 1-1 berabere kalması sonrası Atakentspor, Terme Sanayispor ve Yabancılar Pazarıspor'dan sonra Süper Amatör Lig'e veda eden üçüncü takım oldu.

MAÇ SONU YIKILDILAR

Yabancılar Pazarıspor'un Samsun Türk Telekomspor karşısında galibiyetiyle iki takımda ligde kalacağı için, son dakikalara nefesler tutularak girildi. Telekomspor'un uzatmalarda bulduğu gol 1-1 berabere kalması, Atakentspor'u küme düşürdü. Maçın sonunda kara haberi alan Atakentli futbolcular, büyük hüzün yaşadı.

KAYGUSUZ'U DIŞARI GÖNDERDİ

Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı mücadelede orta hakem Volkan Kemal Sezer, Atakentspor Teknik Sorumlusu Cem Kaygusuz'u yoğun itirazları nedeniyle saha dışına gönderdi.

SAHAYA CAM ŞİŞE ATTILAR

Kulübelerin arkasında maçı izleyen bir taraftar, sahaya cam içki şişesi attı. Futbolcuların olmadığı alana gelen şişe, daha sonra görevliler tarafından dışarı çıkarıldı. Şişeyi atanın kimliği tesbit edilemezken, güvenlik güçleri kulübe arkasındaki tüm taraftarları uzaklaştırdı.

Tugay BAŞSAN