Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Bekdiğin Mahallesi'ni ziyaret etti. İlk olarak mahalle muhtarlığını ziyaret eden Başkan İkiz, burada Bekdiğin Mahalle Muhtarı Şuayip Uysal'dan mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı.

HİZMETLERDEN MEMNUNUZ

Bekdiğin Mahalle Muhtarı Şuayip Uysal, Havza Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetlerden ötürü memnuniyetlerini dile getirerek, 'Havza Belediyesi tarafından ara yollarımızın tamamına kaldırımlar ve parke yapıldı. Çöplerimiz sürekli olarak alınıyor. Büyükşehir Belediyesi de mahallemizde bulunan organize sanayi bölgemize yol yapıyor. Çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

İLÇE MERKEZİNDE İŞİMİZ KALMADI

Başkan İkiz, daha sonra mahallede bulunan bir çay ocağında vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti. İkiz, amaçlarının en hızlı ve kaliteli bir şekilde kırsal mahallelere hizmet götürmek olduğunu belirterek, 'Bu mahallemizde yollarımız yapıldı. Mahalle sakinlerimizin yaşam kalitesine bir nebze de olsun kalite katmak bizim görevimiz. İnşallah tüm mahallelerimize bu hizmeti götüreceğiz. Havza Belediyesi olarak ilçe merkezinde işimiz kalmadı, tüm önceliğimiz kırsal mahallelerdeki halkımıza hizmet ulaştırmak' ifadelerini kullandı.

Başkan İkiz, Bekdiğin'de vefat eden Mahmut Güney isimli vatandaş için okutulan mevlit programına da katıldı.