DENGELİ BİR OYUN

TFF 1. Ligi'nin 12. haftasında Samsunspor, evinde Adanaspor'u konuk etti. Kırmızı- Beyazlılar bir çok rakibinin puan kaybettiği haftada kazanarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istedi. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle ideal kadrodan uzaklaşan Kırmızı- Beyazlılar, dengeli bir oyun ortaya koydu. İlk devre Chibuike ile net bir fırsattan yararlanamayan Samsunspor, ikinci yarıda ise topa daha çok sahip olsa da, pozisyon üretmekte zorlandı.

AUTA VURDU

Maçın 90+1. dakikasında ise Samsunspor gole çok yaklaştı. Geldiği günden bu yana performansıyla eleştirilen Samaras, 6 pasta topu bir anda önünde buldu. Bomboş pozisyonda topu auta vuran Yunan futbolcu, herkesi çılgına çevirdi. Kaçırdığı net pozisyondan sonra kendisi de bu duruma inanamayan Yunan futbolcuyu arkadaşları teselli etti. Maç 0-0 beraberlikle sona ererken, Samaras'a tribünlerden büyük tepki vardı. Samsunspor bu sonuçla büyük bir fırsatı da tepmiş oldu.

HERKES YERLE BİR...

Top Samaras'a geldiğinde stattaki herkes sevinmeye hazırlanırken, Yunan futbolcunun topu auta atmasıyla 19 Mayıs Stadı adeta yerle bir oldu. Stattaki tüm herkes pozisyonun şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

İŞTE O POZİSYON...

90+1. dakikada ön direkte Chibuike'den seken topu önünde bulan Samaras, kaleye 5 metre mesafeden işte bu pozisyonda topu auta attı.