Borsan Grup şirketlerinden Borkonut'un Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te yapacağı
dev inşaatın arsa sahipleri Samsun'da anlaşma imzaladıktan sonra grup şirketlerini ziyaret etti. Bişkek'teki İsanova Caddesi'nde bulunan alan üzerinde yapılacak inşaatın arsa sahipleri, çözüm ortakları Haber Gazetesi'nin 13. yılını da kutladı.

ANLAŞMALAR İMZALANDI

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Kırgız ortak Melis Surhan ve Artı Etki Mimarlık ve Proje Yönetim Kurulu Başkanı Numan Kama, arsa sahipleri ve çözüm ortaklarıyla anlaşmaları imzalayıp, iş planlamalarını yaptı.

EN BÜYÜK PROJE

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te 2013 yılında 800 konutla ülkenin en büyük inşaat projesini 2016 yılında gerçekleştirdiklerini hatırlatan Ahmet Şenocak, "Kırgızlı çözüm ortaklarımız, hem Borkonut'un yaptığı inşaatları yerinde inceledi hem de Türkiye'nin inşaat sektöründe geldiği noktayı yerinde gördü" dedi.

Melis Surhan, Düyşönbek Kıdıkov, Anuv Godz, Talay Ahmatov ve Kumar Karimov'dan oluşan Kırgız heyetinin Haber Medya'yı ziyaretinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necdet Uzun ve Haberaks TV Yayın Yönetmeni Sinan Sallabaş da hazır bulundu.

Berk ASKAR