Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yaptığı başarılı hizmetlerle toplumun her kesiminden beğeni kazanıyor. Başkan Kul'u mahallesinde ağırlayan ve belediyenin çalışmalarından memnun olan Şuayip Mahalle Muhtarı Dursun Katar, Başkan Kul'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kul'un Terme için çalıştığını ve kaliteli bir hizmet verdiğini belirten Katar, yapılan çalışmalardan hem mahalle sakinlerinin hem de kendilerinin memnun olduğunu dile getirdi.

TEŞEKKÜR BORÇ

Mahalle ziyaretinden dolayı onurlandıklarını dile getiren Muhtar Katar, "Mahallemizde yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Yapılamayan hayalini kurduğumuz hizmetler ile tanıştık. Yollarımız yapılıyor. Mahallemize park yapılıyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz. Ne zaman arasak haber versek ekipler hemen buraya geliyor, bizimle ilgileniliyor. Allah razı olsun. Tüm ekibinize ve sizlere teşekkürü borç biliriz' dedi.

KALICI HİZMETLER ÜRETİYORUZ

Halkın yüzünün güldürmenin en büyük ödül olduğuğnu dile getiren Başkan Kul, "Vatandaşın gözünü boyayacak değil, nesiller boyu devam edecek kalıcı hizmetler üretiyoruz. İhtiyacı olan mahallelerimize ne gerekiyorsa, yapmaya çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberlik ile de daha çok güzel ve başarılı çalışmalar yapabileceğime inanıyorum. Belediyecilik bir ekip işidir. Biz de bu birlikteliği sağladık ve buna özen gösterdik. Mahallelerimize hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecektir" diye konuştu.