Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Aydın Özvatan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Hızır, Orhan Bülbüloğlu ve Oğuzhan Serinkaya, bir dönem Samsun Valisi olarak görev yapan ve İçişleri Bakanlığının son kararnamesiyle Diyarbakır Valiliğinden Kocaeli Valiliğine atanan Hüseyin Aksoy'a , 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Vali Hüseyin Aksoy'a yeni görev yerinde başarılar diledi.

"Samsun halkı sizi minnet ve şükranla anıyor"

Ziyaret yaptığı konuşmada Samsun'a yaptığı hizmetlerden ötürü Vali Aksoy'a şükranlarını sunan Başkan Murzioğlu, 'Kentimize yaptığınız hizmetlerden dolayı Samsun halkı hala sizi minnet ve şükranla anıyor. Sizlerin görev süresi boyunca önemli katkılarınız sayesinde kentte kurumlar arasında güzel bir birliktelik sağlandı. Gerek yıllardır konuşulan Fuar ve Kongre Merkezi olsun, gerek Teknopark Projesi, gerekse Lojistik Köy Projesi olsun bunların hepsi sizlerin özverili katkılarınızla oldu. Bunların yanında Gıda OSB'nin hızla yapılanması, Kavak OSB'nin birinci etabının altyapısının hazırlanarak yatırımcıya açılması ve diğer OSB'lerin sorunlarının aşılması da yine sizlerin öncülüğü sayesinde olmuştur. Temelini attığınız bu dev projeler sayesinde Samsunumuz daha iyi konumda. Yeni görev yerinizde de üstün başarılar sağlayacağınıza yürekten inanıyorum. Allah yolunuzu açık etsin' diye konuştu.

Vali Aksoy teşekkür etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hüseyin Aksoy ise, 'Sizlerle tekrar bir arada olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Samsun'un yeri her zaman bende farklı olmuştur. Samsun'da görev yaptığım süre içinde birçok önemli projeyi sizlerin de büyük desteğiyle birlikte hayata geçirdik. Sizleri tanımaktan ve beraber çalışmaktan her zaman büyük mutluluk duydum. Görev yerlerimde her zaman kurumlar arasındaki diyalog ve işbirliğinin gelişmesine, sürdürülmesine büyük önem gösterdim. Bunu da Samsun'da büyük ölçüde başardığımızı düşünüyorum. Bu kadar kurum ve kuruluşun bir araya gelip birçok proje üretmesi hiç de kolay değil. Fuar ve Kongre Merkezi, Lojistik Köy Projesi kurumlar arasındaki işbirliğine ve diyaloğuna çok güzel bir model oldular. Bu projeleri hayata geçirirken sizlerle çok güzel diyaloglarımız oldu. Sizlerin şahsında tüm arkadaşlarıma gösterdiğiniz işbirliğinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İnşallah güzel şeyler bundan sonra da Samsun adına devam edecek' şeklinde konuştu.