Samsun'da esnaf ziyaretlerin yanı sıra sivil toplum örgütlerini de ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un son adresi HAYRAT Vakfı Samsun Temsilciliği'ni oldu. Vakıf üyeleri ile buluşan Başkan Tok, Selçuk mimarisiyle Türkiye'ye örnek gösterilen Karadeniz'in en büyük cami ve külliye projesinin birçok şehir tarafından takip edildiğini ifade etti.

TAKDİRE LAYIK

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Tok, Hayrat Vakfı'nın bütün dünyada İslamiyet ve insaniyet için yaptığı gayretli çalışmalarından ötürü takdire layık olduğunu ifade etti. Başkan Tok, vakfın anlamlı çalışmalarına gerekli desteği vereceklerini kaydetti.

CAMİ VE KÜLLİYEYE YAKIN TAKİP

Ziyarette yapılan çalışmalar hakkkında da bilgi veren Başkan Tok, "Karadeniz'in en büyük cami ve külliye projemizin birçok şehirden de takip edildiğini biliyoruz. Yazılı ve görsel basının yanı sıra sosyal medyadan da mimarisiyle Türkiye'ye örnek olan cami ve külliye ile ilgili çok olumlu tepkiler ve tebrikler alıyoruz. Selçuklu, Babür ve Osmanlı mimarisinin kullanıldığı eser tamamlandığında, kentin en önemli inanç merkezlerinden birisi olacak" dedi.

TOK'A TEŞEKKÜR

Hayrat Vakfı Samsun Temsilcisi Ali Hüsrev Yağız, vakfın çalışmalarına her zaman destek verenBaşkan Tok'a teşekkürlerini ifade etti.