Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın yönetime katılımcılığı sağlamak ve ilçe halkıyla ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirdiği halk günleri, her pazartesi aralıksız devam ediyor.

TÜM TALEPLER DİNLENİYOR

Buluşmalarda, vatandaşların tüm talep ve sorunlarına kulak verdiklerini ifade eden Başkan Togar, "Vatandaşlarımız, halk günlerini kendilerine ayrılmış özel bir zaman dilimi olarak gördüğü için talep ve önerilerini daha rahat belirtiyor. Daha önceki dönemlerde böyle bir uygulama olmaması nedeniyle vatandaşımız karşısında muhatap bulamamış. Vatandaşlarımızla sadece belediyede değil, her an biraraya gelerek taleplere, sorunlara eğilen bir anlayışı kendimize prensip edindik" dedi.

BİRLİKTE YÖNETMEYE DEVAM

Togar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Gücümüzün kaynağı halkımızla buluşmak mutluluk verici. Görevimiz, vatandaşlarımızı dinleyip, ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak. Bu noktada, artık ilçemize yeni bir bakış açısı kazandırdık. Tekkeköy'ü, asıl sahibi halkımız ile birlikte ortak akıl çerçevesinde yönetmeye devam edeceğiz."