Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF), Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarete önceki dönem Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, KADEF Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıcaoğlu, tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti.

İSTİŞARE VURGUSU

Kavak'ta yapılacak olan çalışmaların istişaresinin yapıldığı toplantıda konuşan Başkan Sarıcaoğlu, 'Kavak'ın çok iyi noktalara gelmesinin en büyük nedeni belediye olarak istişare ve değerlendirmelere verdiğimiz önem. Biz her zaman hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda ilçemize bir şeyler yaptık. Bugün yine burada KADEF ile ilçemiz için istişare ve değerlendirme toplantısı yaptık. Misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum' ifadelerinde bulundu.

SARICAOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Başkan Sarıcaoğlu'na misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden KADEF Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ise, 'KADEF yönetimi ile birlikte bugün Başkan Sarıcaoğlu'nu ziyaret edip, kendisi ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptık. İlgi ve alakalarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz' dedi.