2014-2017 yıllarında yapılan belediye çalışmalarını farklı meslek dallarına guruplar halinde yerinde anlatan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, mahalle ve köy muhtarlarının ardından bayan kuaförlerine yapılan hizmetleri yerinde gösterdi.
Yaklaşık 25 bayan kuaförünün katıldığı gezide Ayvaz İşletmesi, Niksar Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu, 4. Etap TOKİ, 50. Yıl mahalle düzenlemesi, Toplulaştırma Projesi, Sanayi Parkı, Sanayi Asfalt Projesi, Galericiler Sitesi, Kent Park, Nizamettin Yağıbasan Bilgi Evi ile Kapalı Semt Pazarı ve Otopark projelerini yerinde göstererek anlatan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, geziye katılan tüm kuaförlere teşekkür etti.
Başkan Özcan gezinin ardından yaptığı açıklamada; '2014-2017 yılları arasında 100'e yakın projemizi gerçekleştirdik. İlçemizde bulunan değişik dallarda meslek guruplarımıza bu projelerimizi yerinde gösteriyor ve anlatıyoruz. Bu uygulamamız devam edecek. Bizlerin çağrısına olumlu bir şekilde dönen bayan kuaförlerimize teşekkür ediyorum' dedi.

Niksar’daki hizmetler bayan kuaförlere anlatıldı