Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkan adayı, SEBO Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, SATEM'in ihtiyacı olan değişime sayılı günler kaldığını söyledi.

ODA BİNASI YAPACAĞIZ

Samsun'da gayrimenkule bakış açısını değiştirmek ve sektörü bir adım daha ileri taşımak için çıktıkları yolda projelerine diğer üyelerden destek gördüklerini ifade eden Gülçiçek, "Bu büyük destekle doğru yolda olduğumuzu bir defa daha görmüş olduk. Sektörü ve odayı baştan aşağıya yenileyeceğiz. Projemiz hazır. Bu oda binası, Samsun'un ikinci büyük odası olarak bulunduğu yeri hak etmiyor. 5 katlı, içinde konferans ve eğitim salonu, kafeteryası, misafirhanesi olan, bize yakışır bir oda binası hayata geçirme zorunluğumuz var ve bunu yapacağız. Odamızda birçok meslek gurubu var. Bunların başında reklamcılar, oto kiralama şirketleri, galericiler, dekorasyoncular, çiçekciler, matbaacılar, hediyelik eşyacılar gibi büyük gruplar var. Biz bu meslek gruplarının sorunlarını tespit ettik ve çözüm yolları için çalışmalara başladık. Bütün üyelerimiz için SATEM indirim kartını geliştirdik, umarız seçimden sonra hayata geçireceğiz. SATEM kart bankalarda, benzinliklerde, otellerde ve birçok yerde üyelerimize indirim firsatları sunacak" diye konuştu.

BİR DİKİLİ AĞAÇLARI YOK

Yola çıktıkları günden itibaren değişimi savunduklarını ve savunmaya devam edeceklerini belirten Gülçiçek, "Değişmeyen, çağa ayak uyduramayan, yenilikleri takip etmeyen ve edemeyenlerin sektöre ve odamıza bir şey veremedikleri ve veremeyecekleri ortada. Odamız adına kaybedilmiş 8 yıl da ortadaduruyor. Bu arkadaşlar çıksın 8 yılda bir dikili ağacimiz var desinler. Biz de onları destekleyelim. Her şey ortada, bir dikili ağaçları yok. Bizim kimseyle şahsi bir sorunumuz yok, olamaz da. Bizim derdimiz üyesi olduğumuz bu odayı bir adım daha ileri taşımak. Sektörün ve bizim bu duruma 4 yıl daha sabretmemiz ve katlanmamız mümkün değil. Olması gereken değişimi mutlaka gerçekleştirilecek. Çünkü değişmeyen tek şey değişimdir" dedi.