Kayapınar Belediyesi Kadın Basketbol Antrenörü Murat Alcan, ligi lider tamamlayarak, Play Off hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Alcan, Play Off'un ilk maçını 31 Ocak Çarşamba günü Diyarbakır'da oynayacaklarını belirtti. Alcan, şöyle dedi:
'Sezona başlarken önce mücadele ettiğimiz grubu lider tamamlayıp, Play Off'a kalmayı planlamıştık. Allah'a şükürler olsun bu hedefe sorunsuz bir şekilde ulaştık. Artık önümüzde Play Off müsabakaları var. Play Off müsabakalarına iyi başlamak istiyoruz. İstanbul Ata Spor Kulübüyle Play Off'un ilk maçına çıkacağız. Kendi sahamızda yapacağımız karşılaşmanın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Hedefimiz güçlü rakibimizi Diyarbakır'dan eli boş gönderip Play Off müsabakalarına iyi bir başlangıç yapmaktır.'
31 Ocak Çarşamba günü Diyarbakır'da oynayacak Play Off'un ilk maçına tüm basketbol severleri beklediklerin belirten Alcan, 'Saat 15:00'de başlayacak karşılaşmaya özellikle tüm arkadaşlarımızı, kulüp yöneticilerimizi ve sporcularımızın ailelerini bekliyoruz. Onların yanımızda olması bize büyük bir güç verecektir. Ama özel çağrımız basketbol severleredir. Kısacası basketbol topuna eli değmiş ve geçmişinde az da olsa basketbol olan herkesin desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Bunun için 7'den 70'e herkesi İstanbul Ata Spor ile yapacağımız maça destek vermeye bekliyoruz' dedi.